Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet och början


Om ändå inte alla redan gått
Nu när allt är klart
Vilka en hade kunnat lära sig av att stanna en stund till i saknaden
Det där det gråa myllret just skulle till att sprudla ut i alla världens färger

Nu fanns ju ingen att se
När färgerna gick förlorade in i intet




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-02 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson