Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaggan dansar i frihetens vind

Frisk vind i seglen
på böljorna blå
lyssnar till vågor
som mot båten slå
flaggan dansar
i frihetens vind
vattendroppar når
min längtans kind
solens strålar
värmer min hy
fågelvingar svävar
högt upp i sky
seglandes fram
till mjukaste strand
där ska jag vandra
göra fotspår i sand
och sätta mig ner
ta fram mitt ark
vänta in ord
på stilla mark




mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-08 11:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!
2016-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Härlig frihetsproklamation!
Way to go, lady!
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP