Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En reflektion

 

 

Många tror att det de gör
är det rätta...
Men när de väl inser
sanningen,
är det redan för sent...

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 679 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-01-10 11:22



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Det stämmer...men man kan också hinna att reparera skadan. Bra skrivet!
2016-01-27

  anits VIP
Så sant och klokt skaldat!
2016-01-25

  ULJO
Mycket klokt sagt
2016-01-15

    ej medlem längre
Ja stämmer så bra! Men vi lär av våra misstag, vi utvecklas av dem. :)
2016-01-11

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt. Ja, att vara människa är ju att försöka göra så gott man kan, utifrån de förutsättningar vi har och de premisser vi känner till.
Delar inte riktigt din drastiska slutsats. Ofta går det att göra gör om och göra bättre. Det är därför mänskligheten gör ständiga framsteg.
2016-01-11

    ej medlem längre
Sant. Tänk först.
2016-01-11

    Dan Myrbeck
Ja, så blir det ibland eftersom man agerar med de indata man
då har.
2016-01-11

  Anya VIP
Jaa mycket man gör som är galet. tänker på historien hur mänskligheten gjort misstag på misstag. Undra vad framtiden kommer att skratta åt som vi gör galet i nutid???
2016-01-11

  Marianne Räf
Efterklokhet och ånger är
inget vidare å dra på sig!
Bra påminnelse.
2016-01-11

  Lars Hedlin
JA ibland så hinner inte verkligheten fatt dem....
2016-01-11

    Ken Cassel
att ångra sig
Misstaget redan gjort...

Ville bara fylla ut luckan lite, vännen

Kram på dig!


2016-01-11

  walborg
Det är aldrig för sent att rätta till saker man ångrar
2016-01-11

  Bo Himmelsbåge
Bättre sänt än aldrig...
är mitt enkla valspråk...
2016-01-10

  Palett
Bra text !
2016-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänk efter före, är en god regel. En text att ta till sig.
2016-01-10

    ej medlem längre
Det är bäst att tänka efter, före, så kanske det inte behöver bli galet...
2016-01-10

    ej medlem längre
Ofta är det så...
2016-01-10

  Gisela Nordell
att verkligen göra det rätta, ja det är sannerligen ett svårt val många gånger, i backspegeln ser man att man kunde gjort annorlunda, ett bättre val.Fin reflektion!
2016-01-10

  Stefan Albrektsson
Så sant, så sant. Efterklokhet är ofta för sent.
2016-01-10

  louisegirl
Visst är det så...Högmod går före fall
Tänkvärt bra skrivet
2016-01-10

  Federico Romano
Ofta eller innan..
2016-01-10

  överlevaren VIP
Så sant... tankeställare!
2016-01-10

  aol
Det jag trodde var rätt trodde jag på då än om det senare visade sej vara fel,så man ska inte känna skuld, för nuet pågår ju hela tiden , kram,
2016-01-10

  Niliboy
Jag är en röst i öknen och det kommer en efter mig å jag är inte värdig ens att lösa hans sandalsrem! Apropå att tro sig vara något.
2016-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som jag tror att de flesta av oss känner igen i något sammanhang!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP