Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig i New York



I filmen sade flickan till Alice Cooper:

- Du lovade att kyssa mig i New York inför hela världen.

Jag vill också bli kysst i New York
inför hela världen
lyckovittnen som ska få se
en lycka jag själv inte tror på

- Det är inte sant förrän jag berättat om det för min fru,
sade Tom Cruise i en annan film.

Jag vill att min lycka ska bli sann
jag vill berätta det för alla
för vad är det för mening att vara lycklig
när ingen ser det?

Om de skulle få veta,
jag kan se chocken, förvåningen och sensationen
lysa ur deras ögon
Varför vill jag att mina vänner ska känna så?

Kanske för att de ska märka att jag finns...




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-04-27 15:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sann
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén