Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest


En klump i bröstet,
Ord som vill ut,
Ögon som svider,
Men tårarna slut,

En oro i kroppen,
Ångesten total,
Paniken kommer,
Känns så banal,

Vill vara rationell,
Kunna tänka klart,
Komma ifrån det,
Så underbart,

En längtan till natten,
Mörkret i den,
Eller rädsla för dagen,
För låtsasglädjen,

Det har blivit mitt liv,
Det tar inte slut,
Fast i mitt fängsel,
Tar mig inte ut.




Bunden vers (Rim) av Elisabeth Skoog
Läst 392 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-09 01:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text om ångestens negativa påverkan!
2016-01-09

  axveronika
bra med de korta raderna som understryker innehållet
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Skoog
Elisabeth Skoog