Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råka

Att efterlikna dåtidens döendeskri, att lemlästa
det som nu är förbi
att sänka blicken mot horisontens fot,
se mig för den ringa gnista som finns kvar

Leverera och ge mera,
snarlikt en snara,
en mara, en mardrömsritt,
i midvinterdikt i tvångenskapets mitt..

livsgnista utklämd på tub.. taskeri,
haveri... misskreditera mera,
se fågel utan vingar flyger ändå,
en gärning ingen annan rår på.




Fri vers av Svartsol
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-11 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartsol