Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
t.


"Te"bula Rasa

Daggdroppe, bloddroppe kaffestänk,
grenar mot golvet, tankemask i strupsats,
förgängligt är nuet,
det förgångna redan dött,
det som blött har blött.

Kallt: ack så kallt, mitt kaffe är kallt,
en gång varmt, nu är det kallt,
senare glömt.
Låt det kalla kaffet glömmas,
koppen åter tömmas,
redo är jag för te,
i mitt kommande nu: Te

Te.




Fri vers av Svartsol
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-14 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartsol