Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avblivelse

-Rimfrost till aska,
blod filtrerat genom smutsig rök,
salt smärtar såren läkta,
galenskap för nya vägars hopp-

Inåtvänd:
Jag ser skuggan ändra form,
och vrida sig, som orm med sitt bett,
riktad mot mig,
så bit mig då Skugga, ingjut ditt gift,
på det att mitt ego må fara åt helvete,
bron mellan inre och yttre återbildas,
må ditt etter svida mig ren!




Fri vers av Svartsol
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-13 12:26



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart metaforsikt djupt.
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Svartsol