Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sav.

Venus blödande kön dröp svärta
ned över onda gropar inunder ditt kött
dessa gropar du kultiverat och kallat för konst
kultur, etikett, ack så kokett
mejslat från flesh till stone

-Tormented she prays for light to come anew,
whispering for a savior, not for you,
bleeding shallow praise,
before a fool, but not you,
Venus the lover, gives but not to you..-

Hur hon vred dig i sitt grepp
slickandes ditt svett, ditt blod: hett
köttfåran hennes;
en ruttnande grav
fällde tårar av ångest
likt döende träd släpper sin sav

Bunden i väven av rollen du spelat,
inser du aldrig,
sorgen?

Fattar du aldrig,
hinten?

Tappar ni aldrig,
farten.




Fri vers av Svartsol
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-11 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartsol