Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
N.A.T: Negativa automatiska tankar. KBT? KBK!


Sumpfuck

Smält min vrede genom vidöppna gap,
trasa är en trasa är nu trasig är nu jag.
Min min min, så trött på min,
trött på jag,
egofixering är smärta är svartnat blod,
utspätt till sump av en slump? nej.

I händerna ett molande hjärta,
ordförkalkad hjärnrot,
roten av N.A.T
Rotlöshetens botten: consider it nådd.




Fri vers av Svartsol
Läst 265 gånger
Publicerad 2016-01-16 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartsol