Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det gör Hen... visst verkar Hen väl lite trött?


"Du verkar lite trött"

Liv i förbigående, dödligt mående,
storslagen förslagenhet, se hur reaktion
blir till gaskammarpatron..
tvångströjan på och ögonen blanka,
vanka av och an vanka,
här vankas inget nytt, vi är här för att välja,
jag, jag vill bli som förbytt,
inunder mitt skal,
en låga flämtar,
syrebrist,
syrebrist,
till sist: personlighetstvist,
temporärt sanitär se sanningen bär på lögn,
pregnat; se det dignar,
stresshormon serverat från ekfat,
lagrat nu drucket,
giftet så beskt,
en svettma, en fulma, kulminerar; exploderar,
tårar av smärta från inunder all svärta,
skör.
skör.
skör.
"psykiskt skör".




Fri vers av Svartsol
Läst 635 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-11 14:11



Bookmark and Share


  DominiQueen
Starkt målat, så en liten mening fanns ändå. Poetens pris... Fortsätt skriv!

Blessed be.
DominiQue
2016-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver i spännande diktspråk där orden rasar framåt och berör.
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Svartsol