Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig aldrig mer än då du lämnar mig

min vän
du andas in tomhetens
timslag
du glömmer tiden
som byggt
våra broar från grunden
ett eko
av ditt hjärtas
tankestoft
är nog för mig
att bli berusad på
jag ser hur du
rör dig
framför mig
du är min
dervisch
i gryningsljuset




Fri vers av Jess81
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-04-27 21:19



Bookmark and Share


    PoetTina
Ooh! vilken rubrik! Tycker att den är en text i sig.. Kanon!
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jess81