Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Karl-Bo Lundstedt poeter.se


Korsets hemlighet.


Korsets hemlighet finns

för alla behovens barn

som ids att söka därefter




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-01-15 18:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Amen ;)
2016-01-17

    ej medlem längre
Guds kärlek till mänskligheten...
2016-01-16

  louisegirl
Söker man så finner man...fint
2016-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den som söker han finner...bra...
2016-01-16

  Ljusletaren
Ja det är intressant att läsa om korsets olika innehåll. Bra text!
Vem är denna duktiga konstnär ... måste nog söka på hans namn/ kram
2016-01-16

  Niliboy
Ja, korset å Jesus hemligheter glädjer en sökare....
2016-01-16

  M M Mannheim VIP
Det blev "trädet" det skulle vara " korset "

2016-01-15

  M M Mannheim VIP
"Jag var nära trädet där på Calgary som barn förstod jag inte, men far grät"
2016-01-15

    Sven-Erik Sköld
Den som "hungrar och törstar" söker ivrigt efter mat och vatten.

Så är det också på det andliga området, en del välfärdssvenskar är "rapmätta".. av "skräpmat", som inte tillfredsställer själen. Den som hungrar och törstar har JESUS lovat ge till överflöd! Tack för dikten! S-E


2016-01-15

  Poesia VIP
Den som söker finner - så sant
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP