Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det att vara ur världen sprungen



Ingen chans och inget att vara för just så
Så som att minnas tillsammans helt själv
De bytta blickarnas dagar av styrka nu drömsk
I frågor av vädjan aldrig tysta

Men så att döden kommer även den
Besluten tar slut så äntligen så
Slut så klar i dvalan min och din
Vän







Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-01-15 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson