Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter vårens sjungande ljud

Blickar ut över stadens takåsar
snöflingor har belägrat dem
ser några fågelvingar flyga över
slår sig ner i några trädtoppar
mitt i det vitpudrade vinterlandskapet
omfamnade av stillhetens täcke
de väntar säkert på vårsmältningen
som så många människosjälar gör
längtan efter vårens sjungande ljud
och de sprängfyllda knopparna
livet för och visar vägen till förändring
bara att invänta tidens gång
snart hörs toner från fåglars sång




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-16 09:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2016-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Kylan är en vidrig belägring.
Men tiden är på vår sida.
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP