Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan någon som spelar så kan vi inte dansa.

Jag sitter utanför porten medans du skriker att jag ska komma in
Jag vägrar tro att du inte längre vill vara min.
Kanske kan månen föra oss närmre igen?
Eller så kommer solen och förstör för oss min vän.
Vi kanske borde fokuserat på det vi kunde ha haft
Men du säger att du inte längre har någon kraft.
Kanske kan vi ta det ifrån ruta ett?
Jag kan ju börja med att säga att du är den vackraste individ jag någonsin har sett.
Kanske kan det vara så att denna gången det faktiskt är mig det är fel på?
Jag kanske är som ett soffben för dig som du hela tiden slår i med din lilltå?
Vi borde ändå kunna kompromissa om denna saken
Du var ju inte den enda igår som låg i våran säng naken.
Du borde ha sagt det då, inte nu.
Du borde ha sagt '' Det är jag, inte du''
Du borde ha gått, inte stannat kvar.
Du borde inte sett det som ett skämt, utan på allvar.
Du borde ha pratat, inte skrikigt dig hes.
Du kunde ha sagt att jag skulle gå, men att vi kommer att ses.
Men vet du vad, jag kommer att gå
Inte längre stanna kvar, inte sjunka till din nivå.
vi kanske kommer ses min vän en vacker dag
Men tills det så hoppas jag att du kommer att ha det bra.




Fri vers (Fri form) av Smutsigkung
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-18 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutsigkung
Smutsigkung