Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det borde vara jag helt enkelt.


Det borde vara jag!


Det borde vara jag,
en rättskaffens flicka.
Det borde vara jag,
med hål uti sin ficka.

Det borde vara jag,
en trofast, trogen tjej.
Det borde vara jag,
som skulle älskat dej.

Det borde vara jag,
som aldrig gör nåt dumt.
Det äro alltid jag,
som aldrig pratar strunt.

Det borde vara jag,
som säger som det är.
Det borde aldrig vara jag,
som blir så himla kär!

Det borde vara jag!

24/4 - 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-04-28 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel