Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusslet



Om viljan hade varat
Så som den varit
Hel

Hade ett helt liv kunnat bli
Eget

Något som tankar inte förvägras
Där tid är av vikt

Så nu vaknar rörelse abrupt
Upp till ett fält utan horisont där ögonlock luckras upp vida till enorma vidder om så inte var för allt skapelsen bringat

Oförrätterna är ingen efterrätt




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-20 18:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Bra skrivet.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson