Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ber jag inte om ursäkt - del 2

Inte bryr jag alltid om tycket

Jag har inget problem med att dricka ett glas för mycket

Att trilla nån gång är ingenting för mig

Allting handlar inte heller om dig

Älskar doften av en cigarett

Vem säger att jag gör det lätt?

Jag är socialist, ja visst

Socialismen idag är såklart trist

För glöden har gubbarna mist

Jag är för en satans medmänsklighet

En sån som är fri och fet

Vad vore livet om man aldrig sa "ja"

Eller ge och ta




Fri vers av E_m_m_i_e
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-20 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e