Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stamkunden USA

Miss United states ropar: Världsfred!
Medans hennes stat terroriserar
Förenta staterna är en stamkund
De betalar med blod och vapen
Oljan är deras älskade mål
Förenta staterna blodar ner
Oskyldigt folk dör
Tacka USA för häxjakten mot muslimer




Fri vers av E_m_m_i_e
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-07 17:27



Bookmark and Share


    E_m_m_i_e
Tack S.A.I. Steve Lando!
2017-06-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl sagt, väl summerat
2017-06-22

    E_m_m_i_e
Larz Gustafsson: ISIS tillhör inte en religion, trots att de påstår att de är muslimer och gör det i guds namn. De styrande krigarna i USA´s politik påstår att de är kristna och gör det i guds namn. Men de borde inte heller kalla sig för kristna heller.
2017-04-07

  Larz Gustafsson VIP
USA vill göra Syrien till ett nytt Irak, ett nytt Libyen.
Man önskar skapa kaos.
Irak och Libyen var blomstrande välfärdsstater. Se hur det ser ut där nu.

Men du, vilken religion tillhör ISIS?
2017-04-07

    ej medlem längre
Ligger mycket i det.
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e