Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer aldrig att gå när du är rädd

Han försöker skrämma dig
Han håller dig kvar
Du funderar om du ska gå
Men du är rädd att du aldrig hittar en ny
Du tänker:
Skulle det ha hänt, så skulle det har hänt nu

Du har ett jobb som är skapligt för dig
Men du vill bli något annat
Något som du älskar mer
Du tänker:
Jag vet min roll och min plats är här

En frågar dig om du ska dansa
En tid med en vän
Tid för livet
Men du kommer ihåg den gången
Den gången du förlorade fattningen
Så du tänker:
Det ska inte hända igen!

Men det kommer aldrig att gå när du är rädd
Du kommer att stanna
Du kommer att stanna på en tom plats
Du kommer att leva ett liv i skräck
Du kommer i så fall fortsätta att leva ett liv du inte vill ha




Fri vers (Fri form) av E_m_m_i_e
Läst 374 gånger
Publicerad 2017-06-22 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e