Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en som är konstigt nog min idol och ändå kunde trampa på mig för att jag har psykisk sjukdom. Ibland är det bra, men jag är inte lika mycket värd som andra i min idols ögon. Sån vänskap håller inte, men här är en text om vad jag hade velat säga.


Varför hatar du mig?

Varför hatar du mig? Vart tog ditt leende vägen? Om jag hade varit älskad hade vi kunnat vara vänner. Jag hade gett mycket för det. Jag knackar på din dörr och hälsat på. Du hade haft någon att vara med i stället för att vara ensam. Jag lovar att jag aldrig kommer skada dig. Vi hade varit allt. Vi hade haft det så mycket bättre.

Varför hatar du mig? Titta på mig. Du kan sitta bredvid mig. Jag kan dela med mig. Jag lovar att vara där för dig. Respekt är ju allt. Eller?




Fri vers (Spoken word/Slam) av E_m_m_i_e
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-21 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e