Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad man säger efter att ha sett något i sociala medier

Jag såg att du har gift dig... Vilken fin klänning du hade.

Haha! Var du full igår kväll?

Jag har på den där klänningen som du såg igår... Det var många som verkade gilla den.

Jag blir så arg på att rasism växer!

Du skrev en sådan rolig kommentar till mig

Va, såg du det? Tycker du om mig?

Du är en så himla klok människa... Jag såg det i förgår.

Hej! Vad smart du var.

Ju, jag vet. Jag såg det.

*Klick, klick*

*Pinsam tystnad*




Fri vers (Fri form) av E_m_m_i_e
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-12 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e