Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min känsla när jag gör framgång


Gör det

Något i mig säger
"Gör det! Gör det ändå."
Jag frågar
"Det gör ont, vill jag?"
Det viskar tillbaka
"Din kropp kommer att skrika tyst av plågor
för att det gör så ont. Men du kommer att älska
hur ont det gör."

Jag gör det. Även om det gör ont.

Det är så här det känns för mig
att göra framgångar.




Fri vers (Spoken word/Slam) av E_m_m_i_e
Läst 424 gånger
Publicerad 2017-08-20 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e