Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner jag mig mer omtyckt i sociala medier.


Är vi bara vänner i sociala medier?

Ett hjärta, fler hjärtan
En gilla, flera gilla
Vänliga kommentarer
Så är vi mot varandra i sociala medier

För mig betyder det något
Vi borde verkligen ses

Jag vill höra ditt skratt
Se dig skratta
Jag vill göra saker med dig
Höra vad du säger
Se dig röra
Krama dig som vänner gör

När jag frågar dig om det så kallnar du
Du försöker skjuta undan

Samtalet dör

Min fråga är vad du tänker
Vi skulle verkligen kunna bli vänner
Är vi bara vänner i sociala medier?
Eller förstör sociala medier oss?

Ibland känner jag mig mer älskad i sociala medier




Fri vers (Fri form) av E_m_m_i_e
Läst 562 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-12 20:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, verkligen.
2017-05-12

    E_m_m_i_e
Så kul, Larz! :)
2017-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag har träffat flera av poeterna här öga mot öga.
Samtliga mycket sympatiska.
2017-05-12

    E_m_m_i_e
Tack så mycket McLashlan!
2017-05-12

  McLashlan
Viktig att säga, viktigt att föra fram. en eloge till dig för ditt synliggörande!
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e