Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soon Wolf full moon, as the January full moon is called in some indian culture. Tomorrow night , 24/1 kl 2:46:20 it will be.. Jag läser den satiriska texten via spelaren till höger under bilden av mig


Öppet Brev till Vargen

Jag vet du är skön och vacker och dan, men..
Varför föddes du inte till vegetarian..?!
Det är ju så äckligt med blod och sönderätna djur, i vår natur!
Det kan väl inte vara naturligt!
Det är inne med vegomat nu, vet du !
Ja, ja.. Jag vet.. Du är skapt för att äta djur..
Men måste du verkligen döda dem för det ??!!
Tänk om!
Vi är många som värnar om vår natur
och att fridfullt däri få vandra
Vegodjur ska skjutas med krut
Så lär dig nu veta hut!
Det ska vara sport med jakten
Och glöm ej bort att människan har makten!
Så sluta att döda vårt vilt!
För att uttrycka det milt : Du har inget i vår skog att skaffa! Det kan du väl fatta!
Åt fanders med skaparens mening med ekosystem och balans
Lär dig nu att vi människor är kungar och står över så'nt trams,
Du... har inte nå'n chans!


Mvh
"Naturmänniska"

***
Eva Akinvall 22/1-16 Copyright




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 648 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-01-22 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevligt skrivet applåder
2016-01-23

  Samuel E. Rajeus VIP
Tusenapplåder!
Trevlig helg,
/Samuel
2016-01-23

    ej medlem längre
Trevligt att höra dig läsa denna fina dikt!
Rolig satir om vargen i fullmånetid!
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)