Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett evigt kärleksband till Israel

Det heliga lilla landet
är under Guds vakande hand
bär uti mitt hjärta
ett evigt kärleksband

Står upp för lilla Israel
min frälsare föddes där
dog och uppstod från graven
ett ljus till världen är

Försvarar alltid Israel
stöttar folket i ord
så länge som jag lever
står jag upp för dem på jord




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-23 11:13



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint! De är inte ensamma!
2016-01-23

  Bibbi VIP
Sprider på nätet.
2016-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror i och för sig inte att det finns heliga länder, men jag kommer alltid att stå upp för Israel.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP