Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begär

fuktiga ögon
dregel på solbrända ben

sen somnar hunden




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 461 gånger
Publicerad 2004-09-15 17:36



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
gillar denna korta härliga text och jag kan skönja
att det är en haiku OM man så vill MEN haiku ska ju
HELST handla om årstid och natur, sägs det *ler*.
2004-09-19

  Martin VIP
...läste jag:"sen somna huden", vilket gav ett märkligt men intressant uttryck. Båda versionerna innebär ett överraskande slut och är fina! :)
2004-09-15

    Agneta VIP
även denna :)
2004-09-15

    Göte Holmlund
nothin' but a hound dog.....
2004-09-15

  Anna H
Ja vad har hunden för begär, uppmärksamhet, mat, promenad... Bra skrivet! Lite oväntat slut
2004-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP