Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: j. Wängestam


Tid

 

 

jag går i mig själv

en daglig tvångsmarsch

rörelsen är stum

så stum att tiden upphör

Jag blir ett träd

slår rot  vid vägkanten

Känner en doft

leker andetag

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-07 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström