Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hind

du är min natt
som blir till dag
du är jägaren
som blir till bytet
du är andetaget
som föds i tomrummet

jag ser på dig
med nya ögon
ögon som vaknat
ur sin sömn
först igår

jag vågar ett språng
för att få tid
att känna dina
fingeravtryck
mot mina läppar

du håller din hand
mot min mun
för att få mig
att sluta uppta
allt syre
i ensamhetens
ögonvrå




Fri vers av Jess81
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-04-28 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81