Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handslag

vad är det som händer

skriv ned det nu händer


spy ut dina ord







Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2004-09-15 18:45



Bookmark and Share


  Roger VIP
Har du gått och blivit ny haikumästare här på sajten :) Bra var den i alla fall!
2004-09-15

    Göte Holmlund
vart jag mig i världen vänder...
2004-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP