Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trehundra bitar av mig själv

ta mig från
tomhetens
överbefolkade rum
överallt ligger
benrester
överallt ser jag
min kropp i bitar
där den reflekteras
i de utströdda
spegelskärvorna
två ting
ska jag minnas
tills jag dör
dina ögon i tystnaden
tystnaden i dina ögon




Fri vers av Jess81
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-04-29 01:29



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Mycket starkt och berörande skrivet! Slutraderna är lysande!
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Jess81