Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung mig en sång



Om kroppar nära
Tätt intill värmen som skapas
Ord som byts och känslor som möts

Det var längesen nu
Sen sist man kände
Ja, någonting alls
Av det som knappt minns
Att man hör hemma någonstans

Så försaka mig nu
Den endaste dans som någonsin velat
Vara du
Velat runt i natten
Här är jag
Jag och mitt hörn
Vi har då väl allt men så bortom allting
Det gnistrar en glöd där inne
Snälla ta den om du kan




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-30 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson