Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnfjärilen


Bortom ordens begränsningar
sammanstrålar vägarna
i labyrinternas mittpunkt

en förnimmelse
av fjärilens skörhet
och järnets styrka
spelar stråktoner
genom känslocellernas gångar.






Fri vers av _Mian_
Läst 376 gånger
Publicerad 2004-09-15 18:58



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
samspel mellan natur och människoskapelse
2004-09-15

  Rachel Roth
....dina bilder fungerar!!! beskriver det obeskrivliga
2004-09-15
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_