Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndag 31/1 2016


En underbar tavla

Stillar rullar vågor
emot strand
ljusets strålar lyser
bortom rand
fåglar vandrar
invid vattnets bryn
en underbar tavla
spelas upp inför min syn




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-01 12:49



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
åh så vackert =)
2016-02-05

  Larz Gustafsson VIP
En försmak av det som komma skall.
2016-02-03

  Bibbi VIP
Jättefint.
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP