Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världen är i en stor förändring

Så mycket händer bakom fasaden
från mörker till ljus vi nu går
vi människor har blivit så lurade
alltför många ej ännu förstår

Det kommer att chocka många
en del kommer inte tro på det ändå
ty lögnen har sått djupa rötter
svårt att dra upp så svårt att nå

Men oavsett kommer alla serveras
sanningens budskap till jord
det som pågått har varit så massivt
skulle ta tid att skriva ner i ord

Så mycket ondska så pure evil
tänker på oskyldiga stora & små
alla barn som försvunnit under åren
folk har varit så groteska & rå

Godheten kommer att segra
mycket bra håller på att ske
tålmodigt väntar in rätta tiden
fortsätter skriva fortsätter be










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-20 14:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sant.
VB fb
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP