Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik

Vi vet vad som är bäst för dig
Du behöver inte tänka
Du behöver inte röra dig
Vi tänder dig som ett värmeljus gjort av gris
Vi berömmer dig om du gjort nåt bra
Vi slaktar dig om du går emot oss

River du upp mina förslag tar jag över
Du ska stoppas full
Vi vet vad du ska tänka
Du ska bara ta emot allt vi
Göder dig med

Jag somnar.. jag domnar.. orkar inte höra mer..
Politik är som lavemang




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-03 13:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"It's the operator's job, not mine", som Poly Styrene i X-Ray Spex sjöng.

Om vi tänker själva blir vi ett hot.
Men låt oss bli det!
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac