Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden

Gå till stranden din jävel.
Gå ut och dansa i vattnet tills du fryser ihjäl.
Älska till du dör.
Glädjen för någon annans glädje
Lycka.

Lägg ingen tyngd på mig
Jag kommer inte lyfta
Jag kommer inte orka
Jag kommer bara falla

Samma gamla recept
Samma dåliga mat

Vansinnigt att vända om
När du kommit för långt
För sent att stänga av
Du är redan död.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 380 gånger
Publicerad 2016-04-07 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac