Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlamad.


Brandväggen

Strålar av ljus är sällan bländande
Allvaret tog tag om min hals
Kan inte andas

Samlas runt elden
Kastas in i den

Allvaret kommer ikapp
Oss alla tillslut

Nakna inför döden
Endast iklädd läder
Djuren hade önskat
Att vi burit andra kläder

Sanningen har sålt slut i alla affärer

Undan!

Vinet flödar
Vi firar svensk midsommar
Håll käft.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 406 gånger
Publicerad 2016-04-09 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac