Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att göra slut.


När en blir två

Vi måste bryta.
Vi måste bli ensamma.
Du och jag höll länge nog
Dags att släppa taget

Falla samman i tusen bitar
Bita ihop och gå vidare
Sammanbiten
Och mer egocentrisk än vanligt

Vi skulle leva hela livet tillsammans
Det är lätt att lova för mycket

Beslutet som inte går att återkalla
Är svårt att tänka på
Det här kommer ta tid.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 450 gånger
Publicerad 2016-04-20 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac