Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När helvetet fryser till is


Singel 1

När helvetet har frusit till is och du står ensam med naken konkret sanning...
Först då börjar energin fyllas på igen
När du från botten kommer upp till ytan en millimeter om gången..
Då du kan ta stryptag om ångesten och börja sy kläder av den istället..
Då alla negativa kommentarer rinner av dig.

Då är du fri. Ensam. Singel. Precis som förr.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-03 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac