Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Hem till mörkret igen
Till mitt skrämmande inre
Sorgen efter en krossad dröm
Minnen och ondskefulla framtidsvisioner
Tankar som förstör allt vackert

Ville inte att det skulle bli såhär
Nya sår där gamla precis läkt
Det kommer göra ont
För oss båda

Jag ville så mycket
Jag ville mycket
Tillsammans med dig

Ingenting blev.





Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-23 22:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
konstruktivt. bra.
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac