Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In med dig gubbjävel


Ljuset

Lamporna dämpas
Ensam sitter han kvar
Länge stämmer det
Men sen går det ner igen

Drömmen tänds en stund
Men försvinner igen
Du värmde mig
Men nu kommer allt bli iskallt

Mika känslor kokar och blandas med slev
En sekund är inte en annan sekund lik
Min själ är till salu

Ena stunden känns allt logiskt
Andra stunden känns all paniken

Ensam igen.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 311 gånger
Publicerad 2016-04-21 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac