Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorg är obegränsad


Smeden

Som ett vattendrag
Faller min sorg
Som på min dödsdag
Bygger en egen borg

Där slutar rimmen.
Nu kommer smeden
Han med den nakna sanningen
Han som besjöngs.

Naken om dagen inombords
Öppen och blöder omkring mig
Fången i gemenskapen
Ensam i en samling

Det är vad som händer
Om du råkat vakna på fel
Sida av sängen från födseln

Folk tittar förbryllat
När du pratar om vardagligt
Vad pratar du om?
Jag snackar om vädret..




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-14 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac