Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska bära dig


En djup tanke

Inuti varje sten
Finns en längtan ut
En längtan ingen hör

Samma gamla ljug
Från en gammal ek
En längtan vars skrik aldrig dör

Vi längtar hem till regndroppar i skog
Ur skogen kommer varje tår bli till regn
En regnskog i tanken
Ett bär att plocka

Jag ska bära dig




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-03 13:39



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Fint om det som jag tolkar som en god vilja att möta det svåra.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac