Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto:L.Byström


Januari

 

 

Människorna gömmer sig i husen

 bilarna sover utomhus

 gatorna håller andan

 ljuset har nyss vaknat

 och gnuggar mig i ögonen

 himlen skymtar bland molnen

 solen ropar efter liv

 hon är en rymdkärlek

och snart

ska hon landa sina strålar

i människovärlden

och de ska öppna sina hjärtan

och börja leva

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 483 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-04 21:32



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härligt varm och kärleksfull till människorna och livet om en ny dag och möjligheter!
2016-09-02

  Carl-Johan Bachofner
Tack för den soliga glädjesprutan.
2016-03-13

    ej medlem längre
Åhh, den tycker jag om! Sfärisk igen, ord från yttre galaxer som kommer med ett hopp vi alla väntar på!!
2016-03-06

  Lars Hedlin
Mycket bra och full av hopp
2016-02-08

    ej medlem längre
Väldigt vacker och hoppfull text! Fastnar för de fem första versraderna, gillar kontrasten mellan "människorna gömmer sig i husen" och "Bilarna sover utomhus."
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström