Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad min vän Hamide som lämnade vår värld hösten 2004


vare sig du valde själv att lämna oss eller han tog dig ifrån oss så saknar jag dig

inget är som förut
skuggorna är främmande
dagsljuset alltför hårt
ur drömmarnas värld
föds nya vägar
men ingen
leder längre till dig
du är inte mer
en dotter av verklighet
och vakenhet
du färdas ur tid och rum
allt som finns kvar
är minnet
svarta rubriker
i aftonbladet
och ditt foto
i efterlyst
utan dig
dör solen i blod
månen lyser
utan ljus
nattens svärta
är lidandets livsrum

jag kan aldrig sova en natt
aldrig vakna en morgon
utan din doft
på min tårfyllda kudde
ju djupare jag sjunker
desto närmare
kommer jag dig
du omger världen
med dina armar
i döden är du
gränslös
och den kärlek
du dog för
kan inte skada dig
mer




Fri vers av Jess81
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-04-29 15:58



Bookmark and Share


    Angel_
Du skriver starkt och läsaren fastnar snabbt i dina ord. Mkt bra.
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Jess81