Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga att säga nej


Tills slut känns inget mer

Du ville ta allt
Mitt hjärta är ändå inte kallt
Jag hade bestämt mig för ett nej
Säg aldrig mera "hej"
Jag har superkrafter
Något du inte har skaffat
Den farliga är inte du
Det farliga är faktiskt nu
Mig som du gör och stör
Har du funderat på vad karma gör?

Jag ler
Jag ger

Tills slut känns inget mer
Istället vidgar jag mina vyer
Jag vill ha mer
Förtjänar mer
Jag går vidare
Mitt liv blir bredare




Fri vers (Fri form) av E_m_m_i_e
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-05 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e