Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vandra i tyst protest

Till sommaren ska jag
vandra i tyst protest
nedför huvudgatan i min lilla stad
iklädd endast en bikini
i ena handen ska jag hålla
en svensk flagga
och i den andra en israelisk
runt halsen ska ett
stort kors hänga
jag står bara upp
för yttrandefriheten
och svensk demokrati!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-07 08:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart detta med flaggorna och korset! (Säkert resten också, men...ja...du vet...He, he...)

En man som heter Hermansson trädde upp med sitt evangelisationsteam här i Gävle. De hade en israelisk flagga. Jag jublade.
En s k palestinier skulle bråka med dem, men jag gick emellan.
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP