Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artefakt

 

Med grymhet sägs i vrede
det man sedan ångrar i
tystnad
Men, grymmare är denna
tystnad
som aldrig någonsin
ångrar -


Mike Irow

ur Svenska Folkets Dikter VI




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-10 12:58



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
"Tiga är guld"

Men att aldrig ångra när en grymhetshandling har begåtts och bara gå runt att tiga...hm!
Detta smakar beskt och luktar illa!

Ja i den sitsen skulle man ha packat och stuckit ifrån för gott!
Bye bye på en lapp...eller ernt av kasta in en brasklapp
"Jag fick så bråttom i detta råtthål,älskar dig,min mascara rinner när det regnar nu utför kinder"
2016-06-05

    ej medlem längre
Usch till sådan sorts tystnad menade jag. Inte till din dikt som är mycket välskaldad!
2016-02-12

    ej medlem längre
Usch ja - vad träffsäkert!!!!
2016-02-12

  Stefan Albrektsson
Klurig. Ja, sannerligen: tystnaden kan vara det grymmaste svar man kan få... Tigandet kan vara en förtärande varg.
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow